Dendermonde

Aline Willen

Opvolger Kamer
Opvolger
3
Kamer
‹ Terug naar overzicht

Mijn niet aflatende strijd voor gelijkheid en mensenrechten trek ik door naar de politiek. Vrouwen worden nog steeds gediscrimineerd. Positieve maatregelen zoals meer vaderschapsverlof promoten gelijkheid.

'Er moet nu een echte tax shift komen met belasting naar vermogen in plaats van het belasten van arbeid en KMO's. Ook de laagste inkomens en pensioenen moeten omhoog !'

De kloof tussen arm en rijk én het gat in de begroting werd tijdens de vorige legislatuur alsmaar groter. Er moet nu een echte tax shift komen met belasting naar vermogen in plaats van het belasten van arbeid en KMO's. Ook de laagste inkomens en pensioenen moeten omhoog!

Groen investeert in duurzame energie en groene leefomgevingen en creëert daardoor werkgelegenheid. De grootste rekening van de klimaatmaatregelen gaat naar de grootste vervuilers, niet naar de gezinnen.

Er hangt veel af van de verkiezingen op 26 mei, het zal bepalen hoe onze toekomst eruit ziet. Kies dus voor mij, kies voor Groen, kies voor een eerlijke, menselijke en gezonde toekomst!

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE