Groen draagt de natuur in het hart, jij ook?

Alwin zet zich al 20 jaar in voor een groener Pajottenland als vrijwilliger van Natuurpunt en als directeur van een streekorganisatie. Voor echte verandering is een andere politiek nodig in Vlaanderen.

De kracht van de natuur

Plattelandsregio's zoals het Pajottenland, Dijleland en Hageland worden steeds meer overgeleverd aan projectontwikkelaars. Alwin ziet dat de lokale politiek laat betijen en natuur en landbouw tegen elkaar blijft opzetten. Een droevig dieptepunt was toen een aantal gemeentebesturen het dossier weigerden te steunen voor landschapspark Boerenlandschap Pajottenland.

Geen bla bla maar boom boom 🌳🌳🌳

Vlaanderen heeft dringend nood aan meer ruimte voor bos, groen en water. Niet alleen om de klimaatcrisis tegen te gaan, maar ook om ons als mens beter te voelen. Alwin wil de kracht van de natuur opnieuw haar werk laten doen in onze dorpen, steden, landbouw en landschappen. Niet tegen de natuur, maar mét de natuur werken.

Groen op den buiten

Groen is voor Alwin dé partij van het platteland. Enkel Groen durft de bouwwoede een halt toeroepen en gaat voluit voor samenwerking van natuur en landbouw. Groen maakt werk van sociaal beleid, levende dorpen en betere mobiliteit.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?