Andy Versyck, vader van drie, zet zich in voor een groenere toekomst. Met Laurens, Roos en Nora in gedachten, streeft hij naar een wereld waarin zijn kinderen hem niets kunnen verwijten op het gebied van milieu verantwoordelijkheid. Zijn politieke ambities zijn duidelijk: een aanpak van zwerfvuil door statiegeld op PMD te introduceren, het verbeteren van mobiliteit met een focus op duurzame alternatieven en het uitbreiden van faciliteiten voor fietsers om een gezondere & toegankelijkere gemeenschap te creëren.

Geïnspireerd door de wens een positief voorbeeld voor zijn kinderen te zijn, gelooft Andy dat verandering begint bij het zetten van concrete stappen in de eigen omgeving. Zijn vastberadenheid en vermogen om mensen te mobiliseren rond gemeenschappelijke doelen maken hem tot een unieke kracht in de politiek. Andy’s doelstellingen zijn ambitieus maar haalbaar: het implementeren van effectieve maatregelen tegen zwerfvuil, het bevorderen van fietsgebruik door betere infrastructuur en het stimuleren van groenere transportopties.

Als vader van drie zet ik me in voor een wereld waarin mijn kinderen mij niets kunnen verwijten over onze planeet.

Andy’s visie voor de toekomst is een gemeenschap waar duurzaamheid en milieu verantwoordelijkheid kernwaarden zijn. Hij streeft ernaar om tastbare verbeteringen in het milieu te zien en wil een leidende rol spelen in het bevorderen van duurzame praktijken. Zijn persoonlijke eigenschappen, zoals empathie, leiderschap en een diepe zorg voor de toekomst van onze planeet, drijven hem om beleid te ontwikkelen dat niet alleen zijn gemeenschap ten goede komt, maar ook als voorbeeld dient voor anderen.

Door zich te richten op deze kritieke gebieden, hoopt Andy een blijvende impact te maken en een veiligere, schonere wereld achter te laten voor de volgende generaties. Zijn politieke reis is gedreven door de overtuiging dat we allemaal een rol hebben te spelen in het beschermen van onze planeet, en hij is vastbesloten die verantwoordelijkheid op zich te nemen.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?