Kortrijk-Dutsel

Anja Peeten

Opvolger Vlaams Parlement
Opvolger
7
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Als gemeenteraadslid in Holsbeek ga ik 100% voor menselijkheid en vooral voor duurzaamheid. Samen met alle betrokkenen bouw ik actief aan een dynamische, klimaat neutrale gemeente die klaar is voor de toekomst en de uitdagingen niet uit de weg gaat. Het moet anders en dus dienen we elke dag de slimme doch soms moeilijke keuzes te maken op het vlak van mobiliteit, wonen, energie en milieu.

'Respect voor het milieu, mens en dier'

Dit rijmt volledig met waar ik als zelfstandige trainer/coach voor ga: mensen en organisaties duurzaam laten groeien. Dit doe je door te werken op het individu én de context waarin die werkt en leeft.

Daarom ga ik ook de politieke uitdaging aan, op zowel lokaal als Vlaams niveau. Vlaanderen is voor mij de volgende logische stap om te bouwen aan de duurzame ontwikkeling van de wereld waarin wij leven.

Ik ben 48 jaar, gehuwd en mama van twee pubers die me dagelijks met de neus op de feiten duwen. Het is hun toekomst en ik geloof dat het anders kan !

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE