Reeds als kind had Ann interesse in politiek. Niet verrassend dus dat ze Politieke wetenschappen ging studeren. Haar liefde voor Scandinavië, bracht haar naar Zweden en Denemarken, waar ze verder studeerde. Met een doctoraat op zak, ging Ann aan de slag als docent.

In 2017 wilde ze niet langer aan de kant staan, maar zelf meebouwen aan leefbare, verkeersveilige en groene gemeente. Ze stampte in Boortmeerbeek de lokale Groen-groep uit de grond. Met succes, want sinds 2019 is ze fractieleidster en zet ze zich samen met de 2 andere raadsleden en het lid bijzonder comité in voor alle inwoners.

Voor een gezonde toekomst van mijn dochter en haar leeftijdsgenoten, moeten we nu een ambitieus, maar rechtvaardig klimaatbeleid voeren, dat kan enkel met Groen

Sinds 2020 werkt Ann op de studiedienst van de CM, waar ze samen met haar collega's werkt aan een toegankelijke gezondheidszorg voor jong en oud. Ze is ervan overtuigd dat de klimaatverandering, niet enkel een uitdaging is, maar ook veel kansen biedt. Een ambitieus en rechtvaardig klimaatbeleid kan positieve gevolgen heb, voor onze economie, voor onze gezondheid! Daar gaat ze voor!

Groen is voor haar de partij die zowel een ecologisch, als sociaal en menselijk beleid voert en ongelijkheid aanpakt. Voor een gezonde toekomst van haar dochter van 12 en haar leeftijdsgenoten is Groen voor haar de enige juiste keuze. Daarom engageert ze zich als kandidaat voor het Vlaams parlement

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?