Boortmeerbeek

Ann Morissens

Opvolger Vlaams Parlement
Opvolger
4
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Als mama van een dochter van bijna zeven wil ik me inzetten voor kwaliteitsvolle kinderopvang en onderwijs. Verkeersveilige straten en schoolomgevingen zijn een noodzaak om meer ouders en kinderen naar school en de sportclub te laten fietsen en niet langer voor de auto te kiezen.

'We moeten krachtdadige en duurzame beslissingen nemen. Dit zijn we verschuldigd aan onze (klein)kinderen en ik ben ervan overtuigd dat iedereen hierbij wint !'

Maar ik ben ook bezorgd over luchtkwaliteit, groene (speel)ruimte en de klimaatopwarming. Er is geen tijd meer te verliezen en we moeten krachtdadige en duurzame beslissingen nemen. We zijn dit verschuldigd aan onze (klein)kinderen en ik ben ervan overtuigd dat iedereen hierbij wint!

In 2017 startte ik met een lokale Groen groep in Boortmeerbeek. Ik leid nu onze fractie van drie enthousiaste raadsleden. Dit geeft me energie. Deze energie en ervaring wil ik inzetten om samen met Groen een schitterend resultaat neer te zetten.

Kies voor Groen, zo tonen we samen dat het anders kan: menselijker, eerlijker en gezonder. Op mijn engagement kan je rekenen! 

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE