Beveren-Waas

Ann Vermeulen

Kamer

Vanuit mijn jarenlange ervaring in het onderwijs, mijn scoutsverleden, mijn job bij een ngo en mijn engagementen in de wereldwinkel, het voedselteam en de lokale afdeling van Groen weet ik meer dan ooit: samen kunnen we heel wat in beweging brengen.

Politiek gaat over mensen. Over jouw toekomst en jouw kansen.

'Samen brengen we ons land in beweging'

Samen kunnen we een warmere samenleving creëren, voorbij polarisatie, angst en haat. Een samenleving waar mensen voorop staan, waar mensen ondersteund worden om hun ambities en dromen waar te maken.

Laat ons daarom kiezen voor een beleid dat zorg en bescherming garandeert en maatschappelijke kansen verzekert voor iedereen. Weg van het wantrouwen, vertrekkend vanuit vertrouwen.

Laat ons voluit gaan voor een ambitieus en sociaal klimaatbeleid dat niet morgen maar vandaag de uitdagingen aanpakt.

Laat ons veiligheid en rechtvaardigheid garanderen voor alle mensen, ook voor mensen op de vlucht.

We hebben nood aan een krachtdadig beleid dat ongelijkheid aanpakt en herverdeling mogelijk maakt. Dat garanties biedt voor een hoopvolle en vrije toekomst voor iedereen. Want de vrijheid om je leven zelf vorm te geven, komt ook toekomstige generaties en mensen elders in de wereld toe.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE