Ganshoren

Aziza Braekevelt

Brussels parlement
5
Brussels parlement
‹ Terug naar overzicht

Als geëngageerde Brusselaar met West-Vlaamse en Afrikaanse roots, ben ik van jongs af actief in het Noord-Zuid gebeuren. Ik werk nu bijna 10 jaar in de niet-gouvernementele ontwikkelingssamenwerking, vanuit ons bruisend Brussel. Meer dan 180 nationaliteiten hebben hier in Brussel hun thuis, waardoor we dagelijks onze culturele kennis kunnen verrijken en verbreden. Ondanks de kansen om elkaar te leren kennen en samen te leven, blijft het soms moeilijk om onze Brusselse samenleving harmonisch te laten verlopen.

En inderdaad, het #hetkananders en daarvoor wens ik, samen met jullie, de armoede, discriminatie en onrecht aan te pakken. Als actieve bruggenbouwer en changemaker wil ik de Brusselse verenigingen en instellingen, die dagelijks bijdragen aan de verbetering van onze diverse samenleving, meer aan het woord laten over verschillende thema's. Naast die grassroots werking is ook een goed geadviseerd politiek bestuur met actuele kennis van de verwachtingen en noden van alle Brusselaars heel belangrijk.

Daarom stel ik voor om samen met jullie onze ideeën over de opbouw van een kleurrijker en ‘groener’ Brussel waar te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt. Het is vijf voor twaalf om maatregelen te nemen tegen de klimaatverandering en dat samen met de uitbouw van een eerlijker en gezonder samenleving.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE