Bedrijvig Groen

Het netwerk Bedrijvig Groen bruist van creativiteit. Bedrijfsleiders, zelfstandigen, vrije beroepers en startende ondernemers komen een aantal keer per jaar samen. Ze wisselen van gedachten, ze inspireren en stimuleren elkaar in het Groene ondernemerschap. Af en toe nodigt het netwerk een externe spreker uit. Leid je een éénmanszaak, KMO of groot bedrijf? Via het netwerk kom je in contact met andere Groene ondernemers. Samen benutten jullie een platform waarop de economische standpunten van de partij worden besproken en aangescherpt. In samenwerking met de parlementsleden en studiedienst verstrekken jullie advies aan het partijbestuur en aan de fracties over economische dossiers. Meyrem Almaci zit bedrijvig Groen voor.  

In de komende periode zal het netwerk zich op de volgende dossiers focussen:

  • Van start-up naar doorgroei: hoe kunnen we voor eenmanszaken en de kleinste bedrijfjes obstakels wegnemen als ze ervoor kiezen om groter te worden?
  • De nieuwe zelfstandige = de nieuwe werknemer: in de toekomst vloeien statuten vlot in elkaar over. Werknemer-zelfstandige, vennoot-werknemer. Meer en meer mensen kiezen voor een diverse loopbaan die niet meer duidelijk in één statuut past.
  • Werknemers verwachten meer dan een salaris. Ze wensen een pakket: een geheel van materiële en immateriële beloning en participatie. 

 

Wil je graag deel uitmaken van dit netwerk,
meld je dan hier aan