Oostende

Belinda Torres Leclercq

Vlaams Parlement
1
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Ik ben wat ze in Oostende vaak liefkozend een 'aangespoelde' noemen, iemand die er niet geboren en getogen is. Dat het een warme en diverse stad is, heb ik gelukkig vaak aan de lijve mogen ondervinden, en dat is ook dat beeld dat ik van onze streek wil uitdragen.

West-Vlaanderen staat voor harde werkers die misschien niet snel iets zeggen als het niet goed gaat. Ik wil psychische problemen bespreekbaar te maken. Daarom sta ik voor een kwetsbare politiek.

'Ik wil de stem van de klimaatgeneratie laten weerklinken in het parlement'

Daarnaast staat onze provincie bekend om zijn talloze landbouwers. Ik werk al drie jaar als communicatieverantwoordelijke voor een korteketennetwerk en ben ervan overtuigd dat landbouw en zorg voor onze planeet wel degelijk samen kunnen gaan. Het is hoog tijd dat Vlaanderen werk maakt van een duurzaam landbouwbeleid.

Tot slot wil ik de stem van de klimaatgeneratie laten weerklinken in het parlement. Deze jonge nieuwe generatie – mijn generatie – is die van positieve verandering en van hoop.

't Is het moment om je stem te laten horen. 't Is tijd voor een ommekeer. Kies samen met mij voor een menselijker, eerlijker en gezonder Vlaanderen.

 

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE