Roeselare

Bert Wouters

Opvolger Kamer
Opvolger
8
Kamer
‹ Terug naar overzicht

Misschien ken je mij nog vanuit de scouts of de turnclub of tegenwoordig als bakfietspapa aan de schoolpoort. Of van in de buurt, waar ik actief ben in het wijkcomité.

Als voorzitter van Groen Roeselare ben ik al een hele tijd druk in de weer om van Roeselare een groenere en gezondere stad te maken. Veel zaken die lokaal het verschil maken, moeten echter op een hoger niveau worden aangepakt. Daarom steun ik deze lijst.

Het wordt hoog tijd voor een echte tax-shift, met lagere lasten voor lage lonen en bijdragen van grote vermogens en vervuilers. Alles gekaderd in een ambitieus en eerlijk klimaatplan.

We moeten ons ook anders gaan verplaatsen, daarvoor zijn investeringen in openbaar vervoer en fietsverbindingen noodzakelijk. Geef toe, de trein moet toch altijd de goedkoopste keuze zijn.

Tijd om je stem te laten horen. Tijd voor een ommekeer. Kies samen met mij voor een menselijker, eerlijker en gezonder België

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE