Bram is 41 jaar oud. Gehuwd, vader van 2 en volgde 17 jaar geleden de liefde vanuit Brugge naar Halle. Hij gaf meer dan een decennium les in het Brussels secundair onderwijs. In 2018 trok hij de lijst van de lokale verkiezingen. Groen groeide in Halle van 1 naar 4 zetels.  Sinds 2019 is hij schepen voor de stad Halle (o.m. bevoegd voor mobiliteit).

De drijfveer om aan politiek te doen is de zaken in beweging te krijgen. Beslissingen nemen met een perspectief dat toekomst biedt aan onze kinderen, kleinkinderen en de generaties daarna. De blik van politici moet veel verder gaan dan de volgende verkiezingen.   

Voor een eerlijke klimaatstrijd waar niemand overboord valt

Vandaag probeert Bram dat verschil te maken voor zijn stad. Hij staat op deze lijst om alle bovenstaande kandidaten te steunen. Samen met hen wil hij een strijdvaardige campagne voeren. In tijden waar een opbod van extremen sloganeske oplossingen voorstellen voor complexe problemen. Daar willen wij als groenen het verschil maken.

Voor een sterker België dat zijn financiën op orde krijgt. Een land dat verenigd de klimaatstrijd voert.  En dat op een eerlijke manier, terwijl we waken over onze koopkracht.  Niemand mag overboord vallen.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?