18 jun
2020

19:30

Maak kennis met BuitenGewoon Groen

Maak kennis met BuitenGewoon Groen

De oplossingen van Groen werken voor iedereen, waar je ook woont. Dat tonen onze politici elke dag in de praktijk, van Alken tot Gent. Toch merken we dat ons groene verhaal een megafoon kan gebruiken in meer landelijke gebieden. Wil jij mee onze voorstellen voor 'den buiten' uitdiepen, of mee brainstormen over communicatiecampagnes? We trappen binnenkort een partijbreed traject af. Op 18 juni houden we een eerste, virtuele bijeenkomst.

Op de agenda:

  • Wat wil BuitenGewoon Groen precies bereiken? En hoe willen we dat aanpakken?
  • Hoe kan jij daar een rol in spelen?

 

Als je je aanmeldt voor onze virtuele bijeenkomst, sturen we je binnenkort meer informatie en een link om deel te nemen. Je wordt dan ook opgenomen in het team van BuitenGewoon Groen, maar je kan later natuurlijk steeds uitschrijven als je geen verder engagement wil of kan opnemen.

Opgelet: vink hieronder het vakje 'Stuur me updates via e-mail' aan, anders kunnen we je de link en info niet bezorgen.

 

Wil je wel meedoen met BuitenGewoon Groen maar kan je niet deelnemen aan de eerste, virtuele bijeenkomst? Schrijf je dan in via dit formulier en we betrekken je na 18 juni bij het traject.

Schrijf je in

Kom je ook?

Vergelijkbare gebeurtenissen

29 aug
2020

10:00
Brussel, België
Digitaal zomerweekend

Save the date! Door de coronacrisis en -maatregelen zal er geen zomerweekend zijn zoals andere jaren. Maar niet getreurd, op zaterdag 29 en zondag 30 augustus komen we met ons zomerweekend digitaal...

Lees verder ›
Alle evenementen ›

Vind Groen in je buurt

Vind je gemeente