Als moeder van drie zonen weet Caitlin dat in elke dag zowel uitdaging als schoonheid kan zitten. Van broederlijke discussies tot hartverwarmende knuffels. Hoe groot de uitdagingen ook zijn in onze samenleving, we zien zoveel mooie dingen gebeuren. Dit ziet ze zelf ook iedere dag. Van Ouderraad over lokale initiatieven tot (kinder)armoedeorganisaties.

Schoonheid zien in de schoonheid, en schoonheid zien in de drek. Mentale veerkracht is belangrijk. Dat weet Caitlin als geen ander. Er durven voor uitkomen, daar is niets mis mee. Ook dit is een thema waar ze graag haar schouders onder zet. Het is een soort rechtvaardigheidsgevoel die dit alles samenbrengt. Zo kwam Caitlin vanuit de studentenraad in politieke sferen terecht. Dat het ouderschap zoveel zou vergen had ze echter nooit gedacht. Dat ze zichzelf voorbij zou hollen ook niet. Maar het zaadje was al aan het kiemen, het is tijd om het te laten bloeien.

Naast mentaal welzijn, zorgen voor kinderen en ze laten floreren, is er nog een laatste thema dat Caitlin na aan het hart ligt: mobiliteit. Voor deze verkiezingen richt ze haar pijlen op betere investeringen in tragere mobiliteitsvormen met in het bijzonder aandacht voor openbaar vervoer.

Gaan jullie mee?

Hoe groot de uitdagingen ook zijn in onze samenleving, we zien zoveel mooie dingen gebeuren.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?