‹ Campagnestartdag

Helpen op de campagnestartdag

Groen bloeit. We scheren hoge toppen in de peilingen en mochten onlangs ons 10.000ste lid verwelkomen. Samen zetten we die groei verder richting de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Op 21 april 2018 trappen we in Gent onze beste campagne ooit af.

We zijn op zoek naar enthousiastelingen die ons willen helpen met de praktische organisatie van de campagnestartdag! Vooraf of de dag zelf help je mee met de organisatie van dit evenement. Een uur of heel de dag helpen? Ieder engagement wordt gewaardeerd! Hieronder vind je een overzicht van waar je kan helpen.

What's in it for me? Welkom bij het team!

  • De kans om de Campagnestartdag van binnenuit te ontdekken!
  • Onkostenvergoeding voor je openbaar vervoer naar Gent (we voorzien bussen van Gent-Sint-Pieters naar de Eskimo-fabriek) of Brussel (voor voorbereiding);
  • Gratis kinderopvang (op 21 april);
  • Je hebt zeker ook de kans om aan de workshops mee te doen, maar zal ze waarschijnlijk niet allemaal kunnen doen.

Omdat we werkbaar werk hoog in het vaandel dragen, is er voldoende ruimte voor plezier en kennismaking. Drempelvrees? Geen nood, geen voorkennis nodig en je wordt goed omkaderd.

Schrijf je in als vrijwillige medewerker (klik hier)

(Of schrijf je gewoon in als deelnemer!)

Heb je jezelf geregistreerd? Super! We nemen snel contact met je op om samen te bekijken hoe je ons team kan helpen!

 

Welke rol?

Wat houdt deze rol in?

Wanneer? Waar?
Manusje-van-alles voorbereiding

In de week voor de campagnestartdag zoeken we nog vrijwilligers die zin hebben om te helpen met de voorbereidingen op het nationaal secretariaat. Je verzamelt materiaal, helpt ons met de laatste administratie en zorgt er mee voor dat alles er op de campagnestartdag piekfijn uit ziet.

16 tot 20 april

Een halve dag of heel de week? Alle hulp welkom!

Brussel

Opbouw

Doe je niets liever dan sleuren en opbouwen? Registreer je dan als helpend handje voor de opbouw. Je bent deel van de logistieke ploeg die achter de schermen zorgt dat de Campagnestartdag er staat!

Vrijdag namiddag 20 april

Gent

Onthaalmedewerker

Je heet iedereen welkom en zorgt dat campagnestartdag voor iedereen aangenaam en gezellig is. Je doet de registratie, registreert de deelnemers en geeft iedere gast een badge. Of je houdt een oogje in het zeil in één van de verschillende zalen en bent een aanspreekpunt voor passanten.

Zaterdag 21 april

Gent

Vestiaire

Je zorgt ervoor dat de gasten zorgeloos hun jas bij je kunnen achterlaten en terug ophalen.

Zaterdag 21 april

Gent

Onthaal voor sprekers

Als sprekersverantwoordelijke begeleid jij de interne en externe  sprekers. Je stelt hen op hun gemak, voorziet hen van spijs en drank en zorgt ervoor dat ze op tijd in de zaal geraken.

Zaterdag 21 april

Gent

Afbraak

Doe je niets liever dan sleuren en afbreken? Registreer je dan als helpend handje voor de afbraak. Je bent deel van de logistieke ploeg die achter de schermen zorgt dat de Campagnestartdag goed afgerond wordt!

Zaterdag avond 21 april

Gent

 

Vind Groen in je buurt

Vind je gemeente