Op 26-jarige leeftijd besloot Carla om jaarlijks haar jonge gezin in de zomervakantie te verrijken met de komst van een gastkind uit Wit-Rusland, en dit voor 20 jaar. Het contrast met het leven ginder gaf haar de energie om zoveel mogelijk goed te doen daar waar nodig is.

De zorg voor kinderen en bezorgdheden van jonge ouders vindt ze sinds 1998 dagelijks terug in haar job als onthaalouder. Tevens ondersteunde ze meermaals de belangen van haar collega's in de kinderopvang, een taak dat zeker nog niet af is. Koken en zorg dragen doet ze met volle inzet voor mensen op de vlucht, daklozen of een gezin in nood, of bezorgt kinderen uit kwetsbare gezinnen een onvergetelijke verjaardag met een coole verjaardagsdoos.

De reden waarom Carla twintig jaar geleden politiek actief werd (en sinds 2019 raadslid in Landen) is omdat ze streeft naar een zichtbare vooruitgang. Opkomen voor de zorg en het behoud van de natuur en de bomen die er nog zijn, een veilige buurt voor iedereen, jongeren en kwetsbare doelgroepen een stem geven, en haar werk en ervaringen meenemen naar een eerlijk klimaatbeleid met (h)eerlijke kansen voor iedereen.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?