Carlo kiest al ruim dertig jaar voor diegene die extra ondersteuning nodig hebben. Als tiener was hij al actief als bestuurslid van de lokale Oxfam Wereldwinkel. Hij heeft nadien snel gekozen voor de politiek omdat je daar ook structureel keuzes kan maken.

Professioneel heeft hij ook keuzes gemaakt die hierbij aansluiten, na enkele jaren les te hebben gegeven aan volwassenen met speciale noden heeft hij de stap gezet naar het secundair onderwijs. Carlo kan je ook altijd aanspreken om van huis naar huis te gaan voor organisaties zoals 11.11.11. Recent is hij – samen met zijn echtgenote – pleegouder geworden.

Hij kiest voor een Vlaanderen die zorgt draagt voor zijn inwoners, zeker voor die dit nodig hebben. Voor kinderen moet er betere kinderopvang komen en scholen moet meer ondersteuning krijgen. Het openbaar vervoer moet ruim en betaalbaar zijn, huis- en tandartsen moeten dichtbij beschikbaar zijn. Ouderen moeten – met de nodige ondersteuning – in hun eigen woning kunnen blijven wonen. Iedereen moet dichtbij toegankelijk groen (parken) hebben om te ontspannen.

Kies jij samen met Carlo voor een Vlaanderen waar we voor elkaar zorgen?

Vlaanderen moet zorgen voor zijn inwoners.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?