Aartselaar

Cecile Van Hecke

Opvolger Kamer
Opvolger
3
Kamer
‹ Terug naar overzicht

Als kind en jongvolwassene heeft de klimaatverandering mij altijd geboeid. Als kind al lag ik in mijn bed 's avonds te piekeren over de gevolgen die ons te wachten zouden staan. Onze generatie is opgegroeid met de dreigende problematiek en we zijn ook de laatste generatie die nog voor een ommekeer kan zorgen.

'Het klimaat wacht niet'

Op 26 mei proberen we met Groen te gaan voor de verandering waar België al zo lang nood aan heeft. Het klimaat wacht niet langer, de tijd om in te grijpen is nu. Als 21-jarige sta ik vol ambitie op de lijst van Groen om persoonlijk ervoor te zorgen dat er actie ondernomen wordt. Ook kiezen we als progressieve partij voor een menselijker, eerlijker en gezonder beleid. De jongeren van nu zullen, zonder de ambities van Groen, later moeten vechten voor hun toekomst. Ik kies als jonge Groen kandidaat van de Zuidrand resoluut voor een rooskleurige toekomst.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE