Sint-Lambrechts-Woluwe

Celia Groothedde Ledoux

Vlaams Parlement
2
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Ik ben Celia. Als Brusselse schrijfster en mama liggen een warme stad, een fijne samenleving en een goede toekomst voor elk kind me nauw aan het hart.

Ik geloof dat wij naar gelijkaardige dingen verlangen, hoe verschillend we ook zijn.

'Als Brusselse schrijfster en mama liggen een warme stad, een fijne samenleving en een goede toekomst voor elk kind me nauw aan het hart'

Wij willen allemaal een stabiele, warme, thuis. We willen gelijke kansen en weten dat we evenveel waard zijn als de ander. Op school, op de arbeidsmarkt, op straat.

Wij willen allemaal bijdragen, met de zekerheid dat er voor ons gezorgd wordt als het niet gaat. Onze zorg moet betaalbaar en kwaliteitsvol zijn, zonder wachtlijsten. Of het nu gaat om korte of langdurige zorg, psychisch of fysiek, of je jong of oud bent.

Elk kind verdient liefdevolle en kwaliteitsvolle opvang als springplank naar het leven. Elk kind verdient een stoel op een goede school, dichtbij huis.

We willen allemaal een leefbare, warme, gelijkere wereld en propere lucht. We moeten garanderen dat ook onze kleinkinderen in welzijn en geluk kunnen leven.

Ik sta op plaats 2 voor het Vlaams Parlement en wil met hoofd en hart voor u werken als Brusselaar. Met oor voor iedereen, ten dienste van ons allemaal. Ik sta voor verbinding en kwaliteit. Voor een menselijker, eerlijker en gezonder land.

 

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE