Borsbeek

Christophe Van Berckelaer

Opvolger Kamer
Opvolger
1
Kamer
‹ Terug naar overzicht

Als arts vind ik het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot optimale zorg. Daarom wil ik mij inzetten voor een betaalbare gezondheidszorg met meer investeringen in personeel en preventie. Een gezonde leefomgeving is daarbij uiteraard essentieel.

Ik ben ook LGBT+-activist en trots co-voorzitter van de ‘Roze Groenen’. Met deze werkgroep strijden we tegen alle vormen van discriminatie en vragen we extra aandacht voor het welzijn van kwetsbare groepen. Verbinding en kruispuntdenken vormen ons antwoord op polarisatie.

'Kies samen met mij voor een groene, gezonde en inclusieve samenleving'

Tot slot doe ik ook onderzoek naar een agressieve vorm van borstkanker. Met deze wetenschappelijke ervaring wil ik in tijden van 'fake news' en polariserende communicatie aan rationele, analytische en evidence-based politiek doen.

Het is hoog tijd om de best mogelijke zorg aan te bieden aan iedereen die het nodig heeft. Om te zorgen voor een gezondere leefomgeving en om op te komen voor gelijkheid en het recht om jezelf te zijn. Kies daarom samen met mij voor een groene, gezonde en inclusieve samenleving.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE