11 Maart 2023

09:30 AM -
04:00 PM

Laat je inspireren op onze Dag Lokale Politiek 💚

Congrescentrum Lamot, Van Beethovenstraat 8, 2800 Mechelen

Inschrijven
Laat je inspireren op onze Dag Lokale Politiek 💚

Waar Groenen besturen, genieten mensen van propere lucht, een warme buurt en een open en democratisch bestuur. Die steden en dorpen zijn voortrekkers van verandering en vernieuwing. We zijn heel trots op alle mandatarissen en groepen die mee aan de kar trekken. Of je nieuw bent bij Team Groen of al jaren meedraait, ook voor jou is er de Dag Lokale Politiek.

Wat willen we bereiken?

💡 Inspireren en enthousiasmeren met boeiende sprekers, vernieuwende ideeën, succesvolle lokale voorbeelden en meer.

🌼 Iedereen die zich lokaal inzet voor Groen in de bloemetjes zetten en hun werk zichtbaarder maken.

Energie geven op een fijn netwerkmoment.

📣 Jullie stilaan voorbereiden op de gemeenteraadsverkiezingen van 2024.

Programma

programma DLP

Wil je wat meer uitleg bij het programma? Klik dan hier.

🎥 Groen Mechelen trakteert ons om 16u in de bruisende Vleeshalle op een hapje en drankje (we wandelen samen naar daar). Voor de liefhebbers voorzien zij daarna nog een unieke filmvertoning van 'Onze Natuur' in Cultuurcentrum Mechelen. Meer info en inschrijving →

Praktisch

🥗 Deelname aan de Dag Lokale Politiek is gratis. Aan wie mee wil aanschuiven bij de vegetarische broodjeslunch vragen we wel 12 euro (of lager sociaal tarief). Inschrijven voor de lunch → 

🦓 Schrijf je hier in voor de kinderopvang. Wegens een gebrek aan inschrijvingen gaat de opvang voor oudere kinderen in Planckendael niet door, maar ook oudere kinderen zijn welkom in de opvang ter plaatse.

💚 Dit event is rolstoeltoegankelijk en een tolk Vlaamse Gebarentaal zal aanwezig zijn. We streven ernaar om al onze events zo toegankelijk mogelijk te maken. Heb je speciale noden, contacteer Nora via [email protected], zodat zij samen met jou kan bekijken hoe we je kunnen ondersteunen.

👇 Vergeet niet om je hieronder in te schrijven. We zien je graag binnenkort op de Dag Lokale Politiek!

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.