Hove

Diederik Vandendriessche

Opvolger Kamer
Opvolger
10
Kamer
‹ Terug naar overzicht

Een écht klimaatbeleid, een goed uitgewerkt kader voor de humane opvang van vluchtelingen, werkbaar werk dat voldoende ruimte laat voor zinvolle activiteiten in het privéleven … Het zijn maar enkele van de immense uitdagingen waarmee onze samenleving geconfronteerd wordt. Die uitdagingen zullen we niet kunnen aanpakken door een beleid dat mensen tegen elkaar opzet. Enkel door mensen te verbinden kunnen we de toenemende polarisering een halt toeroepen en echte oplossingen aanreiken.

'Iedereen betrekken, niemand achterlaten, daar ga ik voor'

Dat impliceert in de eerste plaats transparantie en dialoog: de beleidsmakers steken te vaak de kop in het zand in plaats van met een open vizier naar de toekomst te kijken. En die toekomst ligt in een duidelijke keuze voor hernieuwbare energie, samenwerking over culturele verschillen heen en een gezondheidszorg die betaalbaar blijft voor iedereen, niet alleen voor de happy few. Iedereen betrekken, niemand achterlaten, daar ga ik voor.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE