Strombeek-Bever

Eddie Boelens

Opvolger Vlaams Parlement
Opvolger
3
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Toen ik in 2013 schepen werd in Grimbergen was de bescherming van de open ruimte mijn topprioriteit. Ik voegde daad bij woord en samen met Groen hebben we 42,7 Ha woonuitbreidingsgebied omgezet in open ruimte. Nu is het tijd voor de volgende stap: een volledige betonstop voor Vlaanderen.

'Ik geloof dat we samen een prachtsamenleving kunnen opbouwen'

Ik geloof dat we samen een prachtsamenleving kunnen opbouwen. Daarvoor hebben we moedige beslissers (m/v) en noeste werkers (m/v) nodig… Dat deed ik de voorbije jaren in Grimbergen en dat wil Groen morgen doen in Vlaanderen.

Ik ga voluit voor en sterke en solidaire samenleving waar onze kinderen en kleinkinderen goede lucht ademen, gezond eten en ravotten in de groene, open ruimte.

Daarom kies ik voluit voor een ambitieus klimaatbeleid en een sterke sociale zekerheid. Nu investeren in openbaar vervoer en fietsers, nu een ecologische transitie voor onze boeren en meteen een halt toeroepen aan asfaltplannen en betondromen.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE