Edward doet aan politiek omdat hij een eerlijkere, betere, gezondere wereld wil achterlaten aan zijn kinderen.

Met een diploma milieuwetenschappen en -technologie en een diploma burgerlijk ingenieur scheikunde weet hij hoe we de omslag naar een groene duurzame economie kunnen maken. Hij droomt ervan om de omslag naar een sociaal-ecologische economie die volledig klimaatneutraal en circulair is, mee vorm te geven. Al fietsend, autodelend en met een ecologische passiefwoning en tuin toont hij dat het kan.

Als beleidsmedewerker integraal waterbeleid weet hij ook hoe we ons tegen overstromingen en waterschaarste kunnen beschermen. Hij droomt ervan om ons land te wapenen tegen de gevolgen van klimaatverandering (en ondertussen een heleboel natuur te herstellen!).

Plantaardig eten is goed voor mens, dier en planeet!

En met een diploma plantaardige voeding heeft hij veel kennis over hoe we samen gezonder kunnen eten en daardoor sterk op onze gezondheidskosten kunnen besparen. Hij droomt ervan dat puur plantaardig eten de norm wordt.

Armoedebestrijding, eerlijke hogere lonen, betere onderwijskansen voor iedereen en wegwerken van alle wachtlijsten wenst Edward ook.

Dat is goed voor mens, dier en planeet!

Wil jij dat ook? Stem dan op Edward!

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?