Asse

Edward Van Keer

Vlaams Parlement
13
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Al jaren probeer ik mijn impact op het klimaat te minimaliseren:

Sinds 2005 at ik steeds minder en minder dierlijke producten. Ik eet al meer dan drie jaar bewust volwaardig plantaardig. Dat is ook goed voor mijn eigen gezondheid en goed voor de dieren.

'(Meer) Plantaardig eten is goed voor mens, dier en planeet !'

De meeste van mijn verplaatsingen maak ik met de fiets. Anders neem ik de bus, trein of doe aan autodelen.

Ik bouwde een klimaatneutraal huis met ecologische materialen.

Ik wil ook anderen helpen om klimaatneutraal te leven. Daarom richtte ik Transitie Merchtem/Asse, Fietsersbond Asse, Repair Café Asse en EVA (Ethisch Vegetarisch Alternatief) Asse op. Ik ben ook actief lid bij Natuurpunt, Velt en BE Vegan.

Maar er is meer nodig om klimaatverandering een halt toe te roepen. Ook op politiek vlak moet er veel veranderen om het voor iedereen evident te maken om te kiezen voor een klimaatneutrale levensstijl. Daarom werd ik zes jaar geleden gemeenteraadslid in Asse. Ook de volgende zes jaar zal ik in de gemeenteraad van Asse zetelen. En als de kiezer het zo beslist ook in het Vlaams parlement.

‘t Is hoog tijd voor een politieke ommekeer. Kies samen met mij voor een menselijker, eerlijker en gezonder Vlaanderen en België.

 

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE