Heule

Els Goossens

Kamer

Mijn ganse leven en professionele carrière speelt zich af in een sfeer van zorg en onderwijs.

Zorg voor zieke en ouder wordende mensen in een ziekenhuis of een woonzorgcentrum. Wie daar verblijft verdient een warme, professionele service die het verblijf aangenaam en betaalbaar maakt. Daar ga ik voor!

'Els - 15 op 15 !'

Zorg voor jongeren in opleiding binnen de zorgsector. Hun engagement voor mensen die het nodig hebben, daar sta ik voor!

Zorg voor anderstalige studenten in het kader van de integratie op de werkvloer. Hen begeleiden zodat ze een mooie toekomst kunnen uitbouwen, dat vind ik een hele eer en uitdaging!

Zorg voor collega’s - leerkrachten door mee een aangename werkomgeving te creëren die ook afstraalt op de studenten. Dat drijft me!

Met deze ervaring in mijn rugzak engageer ik me in de Kamer om het warme hart dat nodig is in de zorg en jong of minder jong een gezicht te geven in het werkveld en een plek in het debat. Want we staan voor een grote uitdaging!

Ik ga daarom voor het maximum : Els - 15 op 15!

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE