Kuurne

Els Verhagen

Vlaams Parlement
6
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Als mama van 2 volwassen kinderen, mantelzorger voor mijn zorgbehoevende vader, maatschappelijk werkster bij CM, kies ik ervoor om niet aan de zijlijn te blijven staan.
Dagelijks hoor en zie ik dingen die anders, menselijker, rechtvaardiger kunnen. Want niet iedereen heeft het geluk om een goede gezondheid te hebben of het financieel voor de wind te hebben. Daarom wil ik mij engageren voor een warme, solidaire en gastvrije samenleving, waar het goed toeven is voor jong en oud. 

'Ik ga voor een verbeterde versie om van Vlaanderen niet alleen de warmste maar ook de mooiste en groenste regio te maken'

Vele mensen komen momenteel op straat ; we zijn bezorgd over de opwarming van de aarde. Samen met hen ijver ik voor een ambitieus en sociaal rechtvaardig klimaatplan.
Zorg voor de medemens alsook voor het klimaat en het milieu, betaalbaar leven voor iedereen... Ik ga voor een verbeterde versie om van Vlaanderen niet alleen de warmste maar ook de mooiste en groenste regio te maken.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE