Aalter

Femke Deroo

Opvolger Vlaams Parlement
Opvolger
6
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Ik ben een leerkracht secundair onderwijs met veel passies: mijn gezin, jongeren begeleiden, muziek, lezen, duurzaam leven… Contact met de natuur is voor mij erg belangrijk om te kunnen ontladen en weer nieuwe energie op te doen. Centraal gelegen groene zones, toegankelijk voor jong en oud, zijn onmisbaar om mensen dichter bij elkaar en zichzelf te brengen. Voldoende open ruimte is dan ook cruciaal om onze onmiddellijke omgeving leefbaar te houden.

'We moeten meer ademruimte krijgen'

Maar niet alleen zuurstof uit de natuur houdt ons gezond, we moeten ook figuurlijk meer ademruimte krijgen. Te veel mensen trappen vandaag de dag op hun adem omdat de balans tussen werk en (gezins)leven zoek is. Een gezonde loopbaan moet haalbaar worden voor iedereen, minder werkdruk zorgt immers voor betere prestaties en meer veerkracht.

Groen heeft een sterk programma om deze zaken waar te maken, laat ons dus de handen in elkaar slaan om die groene golf zo groot mogelijk te maken. Ik geloof alvast echt dat het anders kan!

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE