Vijf jaar geleden stapte Finke in de politiek, bezorgd om het klimaat en vastbesloten om ongelijkheid aan te pakken. Naast lokale engagementen als gemeenteraadslid in Asse en provincieraadslid werkte Finke op het kabinet van Petra De Sutter aan de vergroening van de e-commerce, het dichten van de digitale kloof en de sociale bescherming van de pakjeskoeriers.  

Hij is bezorgd over de gevolgen van klimaatverandering, vooral voor mensen die het moeilijk hebben. De groeiende kloof tussen rijk en arm baart hem zorgen: eerlijke kansen lijken steeds verder buiten bereik te raken.

Zijn politieke ambitie is duidelijk: een groenere economie creëren door te investeren in duurzame oplossingen en innovatie. Finke wil de digitale kloof dichten, zodat niemand buitengesloten wordt uit de digitale revolutie. Met sterke sociale wetgeving wil hij uitbuiting tegengaan en de arbeidsomstandigheden verbeteren.

Finke staat voor verandering. Hij wil investeren in groene technologieën, iedereen betrekken bij de digitale transformatie en streven naar sociale rechtvaardigheid. De strijd tegen klimaatverandering en ongelijkheid voeren we samen. Doe mee, deel jouw bezorgdheid en steun Finke en Groen voor een duurzame en eerlijke toekomst. Samen maken we het verschil. Stem Groen, stem voor Finke en een betere wereld.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?