Sint-Joost-ten-Node

Frédéric Roekens

Vlaams Parlement
3
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Ik ben sinds 10 jaar één van de weinige Nederlandstalige gemeenteraadsleden in Sint-Joost-Ten-Node. Een kansarme Brusselse gemeente waarin de investeringen van de Vlaamse Gemeenschap in onderwijs en cultuur wel degelijk een verschil maken. Groen blijft het absoluut noodzakelijk vinden dat er genoeg scholen zijn, zodat alle Brusselse kinderen een plek hebben voor kwaliteitsvol onderwijs. Onderwijs dat de meertaligheid van Brussel niet ontkent, maar net als sterkte inzet. En jongeren die de schoolbanken verlaten, willen we op z’n minst een stageplek en liefst een vooruitzicht op een goede job kunnen bieden. Nergens in België is de (jeugd)werkloosheid zo hoog als in Brussel. We moeten investeren in jongeren in plaats van een hele generatie te discrimineren of te vergeten.

'Ik wil een Brussel dat niet uitsluit maar leefbaar en open is. Voor iedereen. Een troef voor Vlaanderen en voor België'

Kortom: Ik wil een Brussel dat niet uitsluit maar leefbaar en open is. Voor iedereen. Een troef voor Vlaanderen en voor België. Groen maakt wel degelijk het verschil. Op Federaal, lokaal, Brussels of Vlaams niveau. Met veel plezier steun ik de lijst en onze kandidaten voor het Vlaams parlement, Stijn Bex en Celia Groothedde Ledoux.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE