Edegem

Goedele Van der Spiegel

Vlaams Parlement
1
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Als schepen in Edegem is het me nog meer duidelijk geworden dat een écht groen milieu- en natuurbeleid broodnodig is. Als we vooruit willen met dit land, moet het bovenlokale niveau dringend meer handvaten bieden voor een menselijker, eerlijker en gezonder beleid.

Ik ben een dynamisch, resultaatgericht en positief ingesteld dossierkenner en heb altijd het verschil proberen maken. Als wetenschappelijk medewerker in het Vlaams parlement, als milieujournalist, als ondernemer, als oprichter van de streekvereniging in de Zuidrand en als schepen. Elke dag smijt ik me voluit voor mijn passies duurzaamheid, milieu en slimme digitalisering.

'Het behoud van onze open ruimte, meer plaats voor water, milieu als motor voor onze economie: dat is voor mij de inzet'

Dat doe ik nu ook als kandidaat voor het Vlaams Parlement. De inzet? Een digitaal vaardige, slagkrachtige overheid, maar bovenal het behoud van onze open ruimte, een gezonde leefomgeving, milieu als motor voor onze economie en meer plaats voor water. Kortom een groener Vlaanderen.

Ik ben een doorzetter, een tikkeltje idealistisch en mama van drie kinderen. Samen met jou wil ik de ommekeer inzetten. Daarvoor heb ik jouw stem nodig. Kies je mee voor een groener Vlaanderen?

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE