Hamont-Achel

Greet Engelen

Opvolger Vlaams Parlement
Opvolger
10
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Van jongs af aan ben ik verontwaardigd als ik geconfronteerd word met onrechtvaardigheid. Vanuit dat rechtvaardigheidsgevoel zet ik me dan ook al twintig jaar in voor eerlijke handel als vrijwilliger bij Oxfam Wereldwinkels: fair trade zou de norm moeten zijn.

'Ik droom van een warme, inclusieve samenleving waarin iedere persoon zich thuis voelt'

Ik droom van een warme, inclusieve samenleving waarin iedere persoon zich thuis voelt. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich betrokken voelt en zijn plaats vindt in die samenleving. Autonomie, solidariteit en zorgzaamheid zijn waarden die we moeten koesteren.

Ook in mijn job als begeleider van volwassenen met een handicap ondervind ik dit elke dag. In mijn vrije tijd organiseer ik als vrijwilliger bij KVG leuke vrijetijdsactiviteiten voor volwassenen met een handicap.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik mij ook als vrijwilliger bij Groen engageer. Ik wil niet langer enkel aan de zijlijn staan, maar actief deelnemen.

Kies daarom samen met mij voor een menselijker, eerlijker en gezonder België.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE