15 feb 2011

Groen! verklaarde op Valentijnsdag liefde aan de leerkracht

Op maandag 14 februari, Valentijnsdag, verklaarden Vlaams parlementslid en onderwijsspecialiste Elisabeth Meuleman, Groen! voorzitter Wouter Van Besien en de groene parlementsleden de liefde aan de leerkrachten van het Vlaamse onderwijs. Verspreid over Vlaanderen overhandigen ze verschillende leerkrachten een leuke, ingelijste cartoon. 'Leerkrachten zijn helden’, stelt Elisabeth Meuleman: 'Zij bereiden met passie voor hun vak elke dag weer onze kinderen voor op de toekomst. We moeten hen alle vertrouwen geven.’

Groen! roept iedereen die fan is van zijn of haar leerkracht(en) of van de leerkrachten van de kinderen op school, om samen met Groen! op Valentijnsdag die leerkracht te bedanken voor het harde werk. Speciaal daarvoor werden twee prikkelende kaarten ontworpen. U kan ze hier downloaden of versturen.

Op 19 maart 2011 organiseert Groen! een onderwijscongres. De modernisering van het lerarenberoep is een van de thema’s; die daar zullen behandeld worden. Klik hier voor meer informatie over het groene onderwijscongres.

Vind Groen in je buurt

Vind je gemeente