Hafsa El-Bazioui

Lid nationaal partijbestuur

De politiek gaat over het leven van mensen. Voor Hafsa is dat veel meer dan een slogan, het is haar houding in het leven en in het partijbestuur. Politiek stratego is niet aan haar besteed. Je vindt Hafsa voortdurend tussen de mensen, en haar enige politieke missie is om een antwoord te bieden op hun dromen, bezorgdheden en problemen.

Hafsa bekende kleur in 2017 en werd lid van Groen. Ze stond voor het eerst op een verkiezingslijst bij de lokale verkiezingen in 2018 en neemt sinds januari 2019 met veel enthousiasme haar engagement op als gemeenteraadslid in Gent. In 2022 krijgt haar politieke leven een nieuwe draai, want dan wordt ze schepen voor Personeelsbeleid, Facilitair Beheer en Internationale Solidariteit.

Voor haar intrede bij Groen werkte Hafsa als vertrouwenspersoon, personeelsverantwoordelijke en vrijwillig diversiteitscoach. Toegankelijkheid is voor haar niet alleen een doel, het is ook een middel. Met verschillende brillen aan tafel kan je meer perspectieven zien. Hafsa geeft geregeld gastlessen over allerhande thema's, van (lokale) politiek, een inclusief personeelsbeleid tot welzijn en veerkracht.