Lummen

Hanne Janssen

Vlaams Parlement
9
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Geluk zit in kleine dingen. Zoals wind mee op de fiets naar school, de eerste keer zonder jas fietsen bij de start van de lente, je eerste klavertje vier vinden, de eerste peer van je eigen perenboom eten. Natuur maakt gelukkig, we moeten het alleen durven zien.

Geluk is de glimlach op het gezicht van een oudere wanneer je stopt om een praatje te maken, of op het gezicht van je kind wanneer het een compliment krijgt, wanneer je iemand voorlaat aan de kassa omdat die maar 3 stuks heeft. Of een kaarsje krijgen met ‘jij bent de beste juf’. Geluk is de oogst van ‘hart’ ♥-werk. Alleen gaan we sneller, samen gaan we verder.

Ik wil werken aan een omgeving waarin geluk, veiligheid, natuur, relaties met mensen centraal staan. En onze grootste rijkdom is onze gezondheid, een recht voor iedereen. Ik strijd niet tegen iets, ik zet me in voor iets, want dat maakt mij gelukkig.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE