Denk jij dat de toekomst socialer en duurzamer moet? Heidi ook. Zij is ervan overtuigd dat we ervoor kunnen zorgen dat iedereen de zorg krijgt waar die recht op heeft, hoe groot de uitdagingen ook zijn.

Goede zorg, in alle stadia van het leven

Als jong meisje wilde Heidi al verpleegkundige worden, maar werd dit pas na een paar universitaire studies, jobs en een zwaar verkeersongeluk. Concreet werken in palliatieve zorg en thuisverpleegkunde leerden hoe waardevol de zorgberoepen zijn. Vijftien jaar functioneren op de tweede lijn hoe moeilijk het is om beleid te veranderen. Als adjunct-hoofdverpleegkundige in een woonzorgcentrum, houdt Heidi haar hart vast voor de toekomst. Gaan alle mensen zowel de psychische als fysieke zorg blijven krijgen die ze nodig hebben en daar zelf de regie over kunnen voeren? Gaan er genoeg mensen zijn die zorg als passie hebben en in de sector willen/blijven/(terug)komen? Gaat het geld naar hen en niet naar beursgenoteerde bedrijven, hard- en software, bakstenen en regeltjes allerhande?

Het is noodzakelijk dat zorgmedewerkers de kans krijgen om hun hoofd, hart en handen te bundelen met die van zorgvragers.

Daarom wil Heidi strijden voor kwaliteitsvolle betaalbare zorg voor iedereen.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?