Zottegem

Heidi Schuddinck

Vlaams Parlement
10
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

We rennen van hot naar her. Rust begint een onbekend gegeven te worden. Veel mensen zijn eenzaam, het aantal burn-outs neemt ongekende proporties aan. We ‘over’ organiseren ons en leven in een complexe wereld vol procedures en regelgeving. Onze maatschappij is volop in transitie en veel mensen hebben angst voor wat gaat komen.

Langs de kant staan en toekijken is niet aan mij gegeven, daarom dat ik mij politiek engageer om mee te denken en te debatteren over oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

 

Mijn naam is Heidi, 46 jaar en ik woon in Zottegem, aan de poort van de Vlaamse Ardennen.

Samen met jullie hoop ik op de ommekeer waar Groen aan zet is om een klimaatregering met sociaal hart te vormen.

'Een positief engagement, een luisterend oor, tussen de mensen staan en verbindend aan politiek doen !'

Ik ben een levensgenieter en een bezige bij, kan niet stilzitten en ben erg betrokken op diverse maatschappelijke thema’s, vandaar ook mijn engagement bij Groen.

Thema’s die me nauw aan het hart liggen zijn: kwaliteitsvolle kinderopvang, geestelijke gezondheidszorg, ouderzorg en een kwalitatieve leefomgeving.

Als economist ben ik ook begaan met de “economische” aspecten verbonden aan een groene economie (haalbaarheid/betaalbaarheid) en heb een gezonde interesse in verbreding naar het middenveld.

Professioneel gezien werk ik als budgetverantwoordelijke bij de Vlaamse overheid.

We gaan er voor ! Duidelijk, kordaat & gedreven !

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE