Wuustwezel

Helga Hoeymans

Opvolger Kamer
Opvolger
6
Kamer
‹ Terug naar overzicht

Sinds 1980 ben ik kleuterjuf. Ik heb ik een man, drie kinderen en bijna vier kleinkinderen. Mijn ervaring als gemeente- en OCMW-raadslid wil ik ten dienste stellen als kandidaat voor de federale verkiezingen.

'Kies samen met mij voor Groen: voor het behoud, de zorg en uitbreiding van onze groene omgeving waar het goed is om te leven, te werken, te studeren, te sporten, te ravotten en te genieten. Kortom waar het gezond is voor onze kinderen, onze kleinkinderen, onze ouders en voor ons'

Graag wil ik meewerken aan een leefomgeving waarin iedereen gelijke kansen krijgt. 
Armoede pakken we aan meer straathoekwerkers in te zetten. Kwaliteitsvol onderwijs met veel meer ondersteuning van de leerkrachten wordt een absolute prioriteit. Ook zetten we in op een socialer en groener beleid met meer ontmoetingsplaatsen en pleinen.

Zorg je mee voor onze groene omgeving waar het goed is om te leven, te werken, te studeren, te sporten, te ravotten en te genieten?

Kies dan samen met mij voor een gezonde toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen, voor onze ouders en voor onszelf.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE