Rotselaar

Herwig Pierre

Opvolger Vlaams Parlement
Opvolger
10
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Ja, het mag wat meer zijn, meer groen, meer sociaal, meer menselijk. Daar sta ik voor en ik ben overtuigd dat we nu de juiste keuzes kunnen maken. Geen doemscenario maar een positief verhaal waar we allemaal samen vooruit gaan.

Ik wil mee zorgen voor meer natuur en minder beton. Ik wil meer actie en meer eenvoudig geluk. Ik wil dat we meer investeren in veilige fietsverbindingen, trage wegen en verkeersveiligheid.

Ik wil werk en zorg voor iedereen, op maat van wie kan en wat je kan. Dat ervaar ik dagelijks in mijn job bij de VDAB en er is zeker nog werk aan de winkel.

'Ja, het mag wat meer zijn, meer groen, meer sociaal, meer geluk'

We bereiken meer als we samenwerken en wij pakken iedereen mee.

Geboren en getogen in Leuven, woon ik nu in het groene Rotselaar, samen met mijn vrouw Ingrid Vandenbempt en onze zonen Jaco, Jomme en Twanne.

Vanuit het oudercomité en andere verenigingen rolde ik via Groen de gemeenteraad binnen waar ik nu als fractievoorzitter mee zorg voor een menselijkere, groenere, gezondere en eerlijkere politiek.

Ik wil dat graag doen in het Vlaams Parlement want ook daar is meer Groen nodig.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE