Onder het motto 'meer groen, minder grijs' staat Imade Annouri sinds 2014 garant voor een frisse wind in het Vlaams Parlement. In 2019 werd hij beloond voor zijn immer verbindende stijl en werd hij vlotjes herverkozen met 13.000 voorkeurstemmen. Hij volgt de thema's werk, economie, stedenbeleid, diversiteit en sport op en gooit al zijn gewicht in de strijd voor een Vlaanderen waar iedereen zich thuisvoelt.

Voor Imade in de politiek ging, was hij adviseur voor de instroom van allochtone studenten aan de KU Leuven. In het parlement liet hij zich al opmerken door zijn strijd tegen discriminatie op de arbeidsmarkt en zijn voorstellen rond digitalisering en robotisering. Met zijn werk in verschillende commissies wil hij grensoverschrijdend gedrag in de sport definitief naar het verleden bannen en wil hij gokreclame aan banden leggen.

Imade is geboren en getogen in Antwerpen. Op het kruispunt van zijn twee passies – sport en verbinding – richtte hij een voetbal- en basketbalploeg op met interculturele insteek. Zijn liefde voor muziek is zo groot dat je hem op een feestje af en toe achter de draaitafels zal vinden.

 'Een Vlaanderen waar iederéén zich thuisvoelt en alle kansen krijgt: daar zet ik me elke dag voor in'

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?