Hoeselt

Jasper Goffin

Opvolger Vlaams Parlement
Opvolger
7
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Ik ben Jasper Goffin, 33 jaar, samenwonend met mijn liefde Hanne en trotse papa van Lia en Mabel. In mijn jeugd was ik trouw lid van de plaatselijke jeugdbeweging, waarvan de laatste 6 jaar als leider. Na mijn middelbare studie verkaste ik gedurende 6 jaar naar Leuven voor mijn studie Geografie en woonde daarna een tijd in Hasselt. In 2015 werd het tijd om terug te keren naar mijn roots. Sinds dit jaar ben ik actief als gemeenteraadslid in mijn gemeente.

Mijn motivatie om in de politiek te stappen? Een rotsvaste overtuiging dat er een daadkrachtig, vooruitstrevend en toekomstgericht beleid gevoerd moet worden. Ik moet jullie niet vertellen dat er veel maatschappelijke uitdagingen aankomen in de nabije toekomst. Klimaatverandering, het verlies aan biodiversiteit, een verdere digitalisering en een toenemende vergrijzing om er enkele op te noemen. Het is belangrijk om nu actie te nemen zodat onze kinderen en achterkleinkinderen in een leefbare omgeving kunnen opgroeien.

Ik wil maar wat graag mijn steentje bijdragen. Niet aan de zijlijn toekijken, maar effectief proberen om dingen ten goede te realiseren. Onder andere dankzij mijn professionele carrière, waarin ik eerst zes jaar aan de slag was bij het Agentschap voor Natuur en Bos en nadien als projectleider bij BuroLandschap, merk ik dat er veel onbenutte kansen liggen en wil ik mijn expertise volop benutten om mooie en duurzame initiatieven op te zetten.

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE