02 nov 2017

Jobstudent: Zorg mee voor de invulling van ons grootste evenement ooit!

Groen heeft je nodig bij de organisatie van haar grootste evenement ooit. Ben jij de persoon die we zoeken?

In het voorjaar van 2018 organiseren we met Groen een nieuwe editie van Next. Een evenement boordevol inspirerende ontmoetingen, ontspannend theater, hilarische comedy en heerlijk eten en drinken waar we vorig jaar meer dan 1000 mensen wisten te bereiken. Met interactieve formules slopen we de muren tussen deelnemers en sprekers. Samen met doeners uit alle uithoeken geven we de toekomst vorm met frisse ideeën.

Kan jij ons helpen om NEXT 2018 een succes te maken? Bij de organisatie van zo'n groot evenement komen heel wat interessante aspecten kijken. Een ideale omgeving om jezelf minimum 8 weken te ontplooien als jobstudent. Eén zo'n onderdeel is het coördineren van de contacten met sprekers - vorige keer waren dat o.a. Jill Stein, Seppe Nobels en Michel Bauwens - en artiesten - vorige keer waren dat o.a. Erhan Demirci, Faisal en Ontroerend Goed. Je zorgt voor concrete afspraken over praktische en financiële regelingen en volgt dit planmatig op.

What's in it for me? Je krijgt de kans in een dynamische, ambitieuze partij volop mee te draaien in de opbouw naar de verkiezingen, een uiterst boeiende periode. Je komt terecht in een fijn team en wordt deel van de “groene familie”. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en aan uitdaging is geen gebrek. En je wordt van nabij begeleid en ondersteund. Je krijgt een plekje op ons nationaal secretariaat, vlakbij het station Brussel-Zuid.


Jouw profiel

 • Student
 • Politieke interesse
 • Affiniteit met het groene gedachtengoed.
 • Contactvaardig, vlotte communicator
 • Je kan planmatig en gestructureerd werken
 • Je hebt oog voor detail, je bent zorgvuldig
 • Je neemt zelf initiatief

Overzicht takenpakket

 • Opvolging van contacten met sprekers en artiesten die we op ons event (“Next”) willen programmeren of al toegezegd hebben
 • Voeren van schriftelijke en mondelinge communicatie (via mail, telefoon) met sprekers of hun management
 • Maken van concrete afspraken over praktische en financiële regelingen
 • Planmatig opvolgen van de voortgang van alle contacten met sprekers
 • Dit alles in overleg met verschillende professionele medewerkers en met parlementsleden van Groen

Aanbod

Wij bieden een leuke en unieke werkomgeving. We hebben je bij voorkeur minimaal twee dagen per week bij ons, in de periode februari – maart 2018.

Je krijgt de kans in een dynamische, ambitieuze partij volop mee te draaien in de opbouw naar de verkiezingen, een uiterst boeiende periode. Je komt terecht in een fijn team en wordt deel van de “groene familie”. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en aan uitdaging is geen gebrek. En je wordt van nabij begeleid en ondersteund. Je krijgt een plekje op ons nationaal secretariaat, vlakbij het station Brussel-Zuid.

 

Neem contact op

Is dit jou op het lijf geschreven, stuur dan een korte motivatiemail met CV en de praktische details van wat voor jou mogelijk is naar patrick.bleyenberg@groen.be

Vind Groen in je buurt

Vind je gemeente

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meerOK