Geel

Joke Sannen

Vlaams Parlement
18
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

De belangrijkste Vlaamse bevoegdheden zijn wat mij betreft mobiliteit en onderwijs. Daar liggen Vlamingen en Kempenaren ook wakker van. Kunnen onze kinderen veilig naar school fietsen? Geraken we veilig en vlot op het werk? Blijft ons onderwijs kwaliteitsvol en op maat van iedereen? De antwoorden en oplossingen moeten duurzaam zijn.

'Vlot en veilig verkeer en hoogstaand onderwijs in de Kempen, daar ga ik voor. Geel mag daarbij als snelst groeiende stad in de Kempen niet vergeten worden'

Investeren in mobiliteit wil niet zeggen zomaar investeren in meer beton, maar inzetten op meer en beter openbaar vervoer, op meer en betere fietsverbindingen en bestaande infrastructuur beter benutten. Gelijke kansen in het onderwijs realiseren we enkel door te investeren in onze leerkrachten en hen maximaal te ondersteunen bij de talloze nieuwe uitdagingen waar zij dagdagelijks voor staan. Zij zijn het immers die het verschil zullen maken.

 

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE