Dilbeek

Karel De Ridder

Kamer

Mijn drijfveer was en is nog vooral, gelijke kansen geven aan al wie het moeilijker heeft. Ik werd als opvoeder/orthopedagoog met kansarme jongeren in de sociale sector namelijk 24 jaar lang geconfronteerd met ongelijkheid. Dat kon en moe(s)t anders! Daarom ging ik aan politiek doen om dat onrecht te keren, want aan de kant gaan staan en zeggen dat er toch niks zou veranderen, dat was niks voor mij!

Agalev en later Groen is al jaren voor mij de enige partij die steeds consequent heeft gestreden voor meer gelijkheid, meer natuur én betere gezondheidszorg voor elkeen! Dus meer gelijkheid op 1 en dat begint met een gezonde leefomgeving voor eenieder, DUS… eerlijke belastingen waar de super rijken hun deel van de belastingen betalen zodat er meer middelen komen voor de klimaatproblematiek en zodat we eindelijk een omslag naar een Groene/circulaire economie kunnen bewerkstelligen !

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE