Karine is opgegroeid, werkt, en woont met haar gezin in een regio waar heel wat uitdagingen zijn. Daarom is ze in de politiek gestapt. Om mee te werken aan een beleid met visie. Een duurzaam en sociaal beleid voor iedereen.

De kostbare open ruimte en natuur moeten we koesteren. Die ruimte en natuur beschermen ons bij hevige regen en droogte. Die ruimte is nodig voor de landbouwers die voor onze voeding zorgen.

We hebben meer betaalbare woningen nodig. Goede woningen in aangename buurten met meer groen. Mensen moeten zich vlot kunnen verplaatsen naar het werk, naar school, om te winkelen en voor ontspanning. We hebben meer veilige voetwegen en fietspaden nodig. Meer investeringen in meer en beter openbaar vervoer.

Een duurzaam beleid dat iedereen gelijke kansen biedt. Daar wil ik mij voor inzetten.

Grote, vaak buitenlandse bedrijven krijgen veel steun. Zelfs bedrijven die vervuilen en ons ziek maken. Kleine lokale bedrijven lijden door oneerlijke concurrentie, complexe regels en teveel administratie. In scholen en in de sociale sector neemt de werklast toe. De kwaliteit van zorg en onderwijs staan onder druk.

Een beleid dat iedereen gelijke kansen biedt, dat hebben ondernemingen en mensen nodig. Daar wil Karine zich voor inzetten. 

Daarom vraagt ze jouw steun.

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?