11 jun 2016

Kartel Gent: Groen wil in 2018 deel zijn van de oplossing

Groen-voorzitster Meyrem Almaci feliciteert Gent met de beslissing om samen met de collega’s van sp.a en de Gentenaars verder te bouwen aan een gezonde en welvarende stad. Almaci: “Gent is een bruisende stad in goede gezondheid. De beste garantie om na 2018 nog beter te doen, is een sterke vertegenwoordiging van Groen in het stadsbestuur. Door nu al duidelijkheid te scheppen kan alle aandacht gaan naar de grote uitdagingen waarvoor Gent en de Gentenaars nog staan.”

De lokale verkiezingen van 2018 staan met stip aangeduid in de groene agenda. Almaci: “2018 is cruciaal. Het is expliciet onze ambitie om nog meer dan vandaag mee te besturen en in nog meer steden en gemeenten deel te zijn van de oplossing. Dat kan op verschillende manieren gebeuren en in verschillende coalities. 2018 is het begin van de verandering en dat kijken we vol vertrouwen tegemoet.”

Hoe we naar de verkiezingen gaan en welke coalities we sluiten, zal verschillen van stad tot stad, en van gemeente tot gemeente. “Groen wil de motor zijn van politieke vernieuwing ten dienste van de inwoners van elke stad of gemeente, vanuit onze eigen sterktes. Samenwerking zit in onze genen. Groen gaat resoluut voor positieve projecten die tegemoet komen aan de bezorgdheden en bekommernissen van alle Vlamingen en Brusselaars", besluit Almaci.

Vind Groen in je buurt

Vind je gemeente

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meerOK