Let's #movetheclimate

Vorig weekend stonden we klaar in de startblokken om met 10.000 Belgen op de Climate Express de grens over te steken. Terreurdreiging of niet, de klimaatbeweging laat haar mond niet snoeren en kreeg groen licht voor een sterk alternatief aan zee. Kom op zondag 6 december met Groen en de klimaatcoalitie op eigen houtje naar Oostende en laat je stem horen tot in Parijs. Het moment om ook onze ministers wakker te schudden. Dat is nodig want na week één van de klimaathoogmis ging ons land internationaal af. Uitkomst na zes jaar kibbelen? Geen klimaatakkoord, wel een deal met Electrabel om verouderde kerncentrales langer open te houden. Het kan anders! Afspraak met het klimaat zondag om 12u15 op het Zeeheldenplein in Oostende. Verwacht je aan een kleurrijke mars in het teken van positieve alternatieven en zoek de Groen vlaggen. Sluit om 14u30 aan bij een symbolische mensenketting aan de kustlijn. Laat je stem horen tot in Parijs!


De top in Parijs duurt tot 12 december en blijft hét moment om onze ministers wakker te schudden. Hoe meer kabaal, hoe meer kans op een ambitieus en bindend klimaatakkoord. 

Schrijf je persoonlijke klimaatboodschap voor onze ministers op onze megafoon, maak een foto en deel hem online via #klimaatkreet. De megafoon kan je gratis via de webshop bestellen, voor je facebookprofiel kan je via deze link een twibbon aanmaken.