03 mei
2019

19:00

Klimaat-meetup

Eskimofabriek | Wiedauwkaai 25 | 9000 Gent | Kaart en routebeschrijving ›

Klimaat-meetup

Niet schreeuwen maar praten. Laat jij je stem liever niet afhangen van wat oneliners in de media? Kom dan naar onze Klimaat-meetup. Hier gaan we écht met elkaar in gesprek, weg van het politieke gewoel en de waan van de dag.

Hoe komen we tegemoet aan de roep van de klimaatjongeren? Hoe houden we ons land gezond en groen terwijl het klimaat verandert? Hoe zorgen we dat niemand uit de boot valt? Daarover gaat Groen-voorzitster Meyrem Almaci met jou in dialoog op onze Klimaat-meetup in Gent.

Ontdek live de klimaatplannen van Groen en stel meteen al je vragen aan Meyrem en onze kandidaten. Inspireer hen met je ideeën en verhalen. We sluiten af met een babbel en muziek.

Iedereen is welkom. Je hoeft dus geen lid te zijn van Groen. Meld je snel aan en nodig je vrienden uit, want de Meetups zitten snel vol!

Schrijf je in

Kom je ook?

Vergelijkbare gebeurtenissen

29 aug
2020

10:00
Brussel, België
Digitaal zomerweekend

Save the date! Door de coronacrisis en -maatregelen zal er geen zomerweekend zijn zoals andere jaren. Maar niet getreurd, op zaterdag 29 en zondag 30 augustus komen we met ons zomerweekend digitaal...

Lees verder ›
Alle evenementen ›

Vind Groen in je buurt

Vind je gemeente