Hansbeke

Kristof Van Den Berghe

Opvolger Vlaams Parlement
Opvolger
9
Vlaams Parlement
‹ Terug naar overzicht

Ik ben architect, ondernemer en vader.

Vroeger dacht ik dat iedereen zelf zijn geluk maakt door hard te werken en alles voor de rest vanzelf volgde.

Buiten sponsoring had ik geen tijd om mee te helpen aan de gemeenschap. Vond ik ideeën snel te extreem. Ik dacht: waarom zou ik het doen als iemand anders het niet doet.

Ondertussen denk ik dat het niet hoeft om in één keer alles te veranderen en je schuldig te voelen als je dat niet kunt.

Ik probeer anderen te motiveren en ondersteunen om ieder op z’n eigen manier en met z’n eigen middelen te helpen bouwen aan lokale gemeenschappen en het oplossen van uitdagingen zoals de klimaatproblematiek, verkeersveiligheid, eenzaamheid, etc.

Links of rechts gezind zijn maakt niet uit. Je hoeft geen fietsende, vegetarische, sociaal werker te zijn om het klimaatprobleem mee te helpen oplossen of je lokale verenigingen en netwerk te steunen.

Vanuit m’n professionele kader en als gemeenteraadslid doe ik dit via ruimtelijke ordening, verkeersveiligheid, duurzaam lokaal ondernemen en burgerparticipatie.

Concreet: wacht niet op de grote ommekeer van de andere. We kunnen samen werken aan een betere toekomst voor onze kinderen, met respect voor ouderen en het verleden.

 

Doe mee met de campagne

Versterk samen met mij de groene golf. Sluit je aan bij onze campagne. Elk engagement is welkom, groot of klein, digitaal of mee op straat.

DOE MEE