Lech is al ruim 15 jaar lid van Groen en zetelt sinds 2018 in de gemeenteraad van Ronse. Samen met zijn collega raadslid Youssef, zorgde hij er voor een andere dynamiek. Met hun kleine tweemansfractie stelden ze de afgelopen jaren zowat driekwart van álle vragen en deden ze, met de regelmaat van de klok, eigen voorstellen.

Als onderwijsopbouwwerker is Lech dagelijks bezig met onderwijs en sociale rechtvaardigheid. Dagelijks neemt hij de fiets van Ronse naar Geraardsbergen en doorkruist hij de prachtige Vlaamse Ardennen. Omdat Ronse nog steeds te kampen heeft met heel wat armoede, is het enige mogelijke klimaatbeleid voor Lech er eentje dat iedereen meeneemt, óók de lagere middenklasse en zéker zij die met moeite het einde van de maand halen.

Een eerlijk klimaatbeleid neemt iedereen mee, van de lagere middenklasse tot zij die met moeite het einde van de maand halen

Groen is de enige partij die aandacht heeft voor sociale rechtvaardigheid én de toekomst van onze planeet. Maak jij op 9 juni mee het verschil? Kleur dan zeker ook het bolletje naast de twintigste plaats. Samen kunnen we dit!

Andere Kandidaten

Enkel met Groen

Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt
Wat wil Groen?
Goede, betaalbare zorg voor iedereen
Wat wil Groen?
Eerlijke kansen voor iedereen
Wat wil Groen?